Noga utvalda produkter med nöjdhedtsgaranti


Produkterna Laser & Hudvårdskliniken arbetar med är noga utvalda och av hög kvalitet. Laser & Hudvårdskliniken tillämpar nöjdhetsgaranti, vilket innebär att om du inte är nöjd med produkten så tar jag tillbaka den och du kan alltid få en annan, oavsett anledning. För optimala och långvariga resultat krävs en noggrann kontinuitet och uppföljning av såväl behandlingar på kliniken som hudvården i hemmet. Min tro är att man lättare slarvar om man inte är 100% nöjd med produkterna, och slarvar man så får man inte lika bra resultat. Därför är jag väldigt angelägen om att du ska vara riktigt nöjd och trivas med de produkter du använder. Jag utvärderar alltid produkterna enskilt för varje kund och min ambition är att du ska känna att du får den bästa hudvården anpassad just för dig! Här kommer några utvalda produkter som får lite extra uppmärksamhet.

Dr Dennis Gross


Produkter från USA:s främsta hudläkare. Dr Dennis Gross Skincare™ är ett perfekt alternativ och/eller komplement till kosmetisk kirurgi. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

Dr Dennis Gross

Darphin


DARPHIN är en fransk professionell hudvårdsserie som grundades 1958 av den franske hudläkaren och forskaren Pierre Darphin. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

Darphin

Gilda Cosmetic


Gilda Liljeblad, grundare av Gilda hudvårdsserie och Gilda International Beauty School, är högst involverad i produktutveckling och kvalitetssäkring. Hon har över 40 års erfarenhet av hudvårdsbranschen. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

Gilda Cosmetic


ENERPEEL®


Sveriges enda CE-märkta kemiska peeling. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

ENERPEEL

Välkommen in på en hudkonsultation

Vår legitimerade hudterapeut hjälper dig att ta fram en hudvårdsrutin med noga utvalda produkter anpassade efter din unika hudtyp.

DERMAROLLER®


Originalet och ”The Golden Standard” för Microneedling. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

DERMAROLLER

SYNCHROLINE®


En Italiensk serie hudvårdsprodukter med historiska anor, utvecklade av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics. Läs gärna mer på tillverkarens hemsida: 

SYNCHROLINE

Image Skincare


Image Skincare är ett amerikanskt hudvårdsmärke skapad av en hudterapeut, formulerad av en plastikkirurg och representeras av ett nätverk bestående av 20 000 hudvårdsspecialister i närmare 60 länder över hela världen.SE ALLA BEHANDLINGAR

Laser & hudvårdskliniken

SE BEHANDLINGAR