Kroppsvårdsbehandlingar


Ta hand om din kropp och boka någon av våra kroppsvårdsbehandlingar hos vår certifierade hudterapeut och massör Caroline Salman.


  • Professional Alpha Beta Body Peel, 1495 kr
  • Kroppsinpackning &Torrborstning , 1095 kr
  • Grundlig Porrengöring av ryggen, 1095 kr
  • Klassisk Massage

30 min 495 kr

40 min 595 kr

60 min 695 kr


  • Aroma massage

60 min 895 kr

90 min 1195 kr

OM VÅRA KROPPVÅRDSBEHANDLINGAR

Professional Alpha Beta Body Peel

En djupgående och välgörande kroppsbehandling som lämpar sig för alla hudtyper. Behandlingen består av en kombination av fem noga utvalda AHA- och BHA-syror som förbättrar huden genom att verka exfolierande och resultatet blir en renare och spänstigare hud. Syrorna har dessutom effekt på pigmentförändringar, acne, rodnader och solskador, inåtväxta hårtrån och återfuktar ger lyster till en utjämnad hudton. Behandlingen avslutas med en lättare massage samt kräm. P

Kroppsinpackning och torrborstning

Denna behandling lämnar din hud mjuk och len. Torrborstningen tar bort döda hudceller samt ökar blodcirkulationen. Ökning av blodcirkulationen främjar näringsupptaget i vävnaden samt hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter och minskar risken för uppkomst av celluliter.

Torrborstning av kroppen, inpackning med anpassad kräm och olja samt lättare massage.

Grundlig porrengöring av ryggen

En talgreglerande och djuprengörande behandling för dig som har fet och oren hud på ryggen. Behandlingen inleds med en djuprengöring, peeling och ånga som följs av en grundlig porrengöring. Ryggen masseras sedan med ett passande serum och olja. Därefter appliceras en mask för en lugnande och renande effekt. Avslutningsvis smörjs huden med en passande kräm.

Klassisk Massage

Den klassiska massagen, även kallad svensk massage, utformades av Per Henrik Ling på 1800-talet. Syftet med massagen är att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en balans i musklernas och skelettes uppbyggnad och funktion. Massagen är djupgående och läkande och utförs med olika deltekniker och har störst effekt på muskler, leder, nerver och hormonsystemet.

Aroma Massage

Aromamassagen är en kombination av svensk klassisk-, neuromuskulär- och shiatzumassage. I första hand är den till för att motverka stress och syftet med behandlingen är att ge maximal avslappning. Inom aromaterapin används växternas naturliga aromatiska beståndsdelar, de eteriska oljorna, som är välgörande och har läkande egenskaper. Den mjuka och harmoniska massagen är perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av och få ny energi.

SE ALLA BEHANDLINGAR

Laser & hudvårdskliniken

SE BEHANDLINGAR